Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.pramash.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се с нас на телефон +( 359 ) 885 844 244 всеки делничен ден от 09:00 до 16:00 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Спиди. Доставка в рамките на 3 до 7 работни дни при наличие на продукта в нашия склад. Фиксирана такса доставка – 6.99 лв.

Безплатна доставка при поръчка на стойност над 150 лв.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ . При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Куриера като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

Връщане на продукт:

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ВРЪЩАНЕ ТУК

В случаите на връщане на продукт без наличие на причина за рекламация, таксата доставка за връщането му се поема от купувача.

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Куриера. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж),според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента.

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

 

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

 

Благодарим Ви, че Сте наш клиент