SIMPLE THINGS HAPPY LIFE

Parmash - произведено в България

Основана в гр.Сливен през 1990 г, Пармаш  цели да се превърне в модерна компания, лидер в производството на домашни потреби.

Днес можем да твърдим, че продуктите на Пармаш се радват на силен интерес сред потребителите си ,а марката Пармаш е символ на високо качество и добър дизайн. Стремим се да бъдем първият избор на домакинствата, както и водещ производител, който има решения за изпълнение на нуждите не само на българските ,но и на международните клиенти.

Ние поддържаме международно признатата Система за управление на качество ISO 9001-2015 ,гарантираща ефикасността на работата на служителите ни и насърчаване на стремежа им към непрекъснато подобряване на качеството на продуктите.

Предприятието е разположено на обща площ от 23 100 м²,от които 8 300 м² застроена модерна техническа база, както и  висококвалифициран персонал, което обуславя големия капацитет на фирмата и я прави една от водещите и най-търсени компании в производството на домашни потреби, както на големи вериги магазини, така и на едрови търговци.

От 2020 г. разработваме нова група изделия от тел, насочени  към организиране и оптимизиране на малките пространства в кухнята и придаващи нов модерен дизайн на всеки дом.

Към края на 2021 г. Пармаш АД успя да затвори в значителна степен производствения процес чрез внедряването на :

  • Линия за изтегляне на тел ( слагане на снимка )
  • Линия за електро-заварени тънкостенни тръби от  ϕ 10  до ϕ 20 .

През годините фирмата успешно си партнира с някои от водещите компании в Европав в сектора на стоки за бита. А също така успешно разработва изделия по дизайн на клиента.

В ежедневната си дейност ,ние като отговорна компания полагаме грижи за опазване на околната среда. Всички материали и суровини са напълно рециклируеми  и позволяват многократното им използване.

Гледаме напред в бъдещето и иновациите и инвестираме в ново оборудване:

  • щадящо околната среда;
  • повишаващо производителността на труда;
Нашият девиз е:

„ Simple Things Happy Life”